Listen to hardcoreradio.nl...Flash playerWindows MediaWinamp / iTunes

Shops


Entertainment


Hardcore radio


Communication


Info


RIGE Shop


Jebroer & Paul Elstak in Brussel

Thu June 15th, 2017

Jebroer en DJ Paul Elstak treden op met kinderkoor. Het populaire nummer Kind van de Duivel van Jebroer en DJ Paul Elstak houdt de gemoederen in Nederland al een tijdje flink bezig. Het duo heeft daar nu nog even een schepje bovenop gedaan. De ra...

Jebroer en DJ Paul Elstak treden op met kinderkoor. Het populaire nummer Kind van de Duivel van Jebroer en DJ Paul Elstak houdt de gemoederen in Nederland al een tijdje flink bezig. Het duo heeft daar nu nog even een schepje bovenop gedaan. De rapper en dj waren woensdag op bezoek bij de Belgische radiozender Studio Brussel. In de uitzending brachten ze het nummer live ten gehore samen met een kinderkoor.Beelden van het optreden zijn door de zender op YouTube gezet. De kinderen hebben hoorntjes op hun hoofd en dansen en zingen lekker mee met het aanstekelijke nummer.

https://www.youtube.com/watch?v=oXxKAMa7cGc Onlangs waarschuwden een aantal dominees voor het liedje. Ze stelden een brief op en stuurden die naar ouders. In de brief werd opgeroepen om met kinderen over de teksten te praten. Volgens de dominees zet de hit aan tot verkeerde gedachten en verkeerd handelen.
Bron : Metronieuws.nl

[ More news ]

Hardtunes MP3


Latest Movies

Copyright © 2018 - Rige Entertainment BV
Hosting & development by: Caveo Internet BV